PETRECERE CRAZY HAIR – 320 RON/1,5 ORE

Ne-am propus să organizăm pentru copii cele mai năzdrăvane și distractive petreceri, iar cu ajutorul programului Crazy Hair, chiar am reușit. Hairstylist-ul nostru va crea adevărate capodopere cu părul micuților, folosind cele mai colorate, sigure și non-toxice produse., speciale pentru copii.

Programul include:

  • 1 Hairstylist (1,5 ORE) ce se va ocupa de realizarea unor coafuri minunate, speciale și colorate

PETRECERE CU NISIP KINETIC – 300 RON/1,5 ORE

Îți dorești să îi oferi copilașului tău prilejul de a se juca și a se distra cu un produs ce ocupă locul 3 în Topul Jucăriilor din Lume, care este de asemenea ușor de utilizat, fiind non-toxic și cât se poate de sigur? Atunci alege Nisipul Kinetic! Îți oferim 5kg de nisip kinetic, precum și o mulțime de forme de modelat pe care copiii le vor utiliza în realizarea a diferite construcții minunate. Atelierul se adresează unui grup alcătuit din maxim 10-12 copii, cu vârste de peste 3 ani.

PETRECERE MICUL DESIGNER – 300 RON/1,5 H

Tricouri albe care se transformă ca prin minune în adevărate capodopere? Explozie de culoare și veselie? Acest atelier este răspunsul. Atelierul nostru propune o distracție inedită pentru copii, urmând ca aceștia să picteze tricouri pe care ulterior le vor primi cadou. Îi ajutăm să își realizeze modelul preferat pe tricou, cu ajutorul vopselurilor textile, urmând ca apoi, o persoană specializată să calce preț de 5 minute fiecare tricou pentru stabilizarea culorii. În acest fel, tricourile rezultate pot fi spălate chiar și la mașina de spălat, la o temperatură de maxim 30 de grade. Punem la dispoziție câte un tricou pentru fiecare copil participant, vopseluri textile în cele mai frumoase culori, dar și personal calificat care va supraveghea derularea activității. Atelierul se adresează unui grup alcătuit din maxim 10 copii, cu vârste cuprinse între 4-10 ani.

PETRECERE MICUL PICASSO – 300 RON/1,5 H

Tuturor ne place să desenăm și să pictăm, acesta fiind o activitate distractivă și, în același timp, relaxantă. Copiii sunt însă maeștrii atunci când vine vorba despre pensule și culori vibrante, astfel încât, prin acest atelier, le dăm șansa să picteze ce modele doresc ei, de rame foto. Fiecare copil va primi, ca și cadou, rama pe care chiar el a realizat-o. Punem la dispoziție acuarele, tempera, o ramă pentru fiecare participant, dar și personal calificat care va supraveghea derularea activității. Atelierul se adresează unui grup alcătuit din maxim 10 copii, cu vârste cuprinse între 4-10 ani.

TATUAJE CU SCLIPICI – 150 RON/1 H

(Oferim personal calificat care se va ocupa de imprimarea pe pielea copilașilor a celor mai frumoase tatuaje, cu sclipici sau chiar cu personajele lor preferate. )