Noul trend! Ziua urmatoare botezului, la Baita de Mir a bebelusului, pe langa nasi si rude, chemati zanele ursitoare!

Costumatia este diferita fata de costumatia de la botez, la fel si sceneta, sunt versuri special dedicate baitei de mir, prin care ursitoarele va invata ce sa adaugati in baita bebelusului si simbolistica fiecarui lucru adaugat.

Momentele imortalizate de aparatul foto si de camera cu bebelusul la baita inconjurat de familie si de zanele ursitoare care ii menesc cele mai minunate lucruri vor ramane o amintire draga care vor aduce un zambet ca o raza de soare si peste ani de zile.

Clientii nostri care au comandat Ursitoare Botez la noi beneficiaza automat de o reducere de 10 % la achizitionarea oricarui pachet de Ursitoare Baita de Mir!

Pentru o petrecere de 1 an de vis, alegeti Ursitoarele noastre de Turta sau de Mot care va vor ajuta la momentul ruperii turtei sau al taierii motului, la momentul alegerii de pe tava a obiectelor simbolice!

O sceneta special conceputa pentru acest moment, interpretata de actritele noastre profesioniste, o sceneta brand-ul nostru de ursitoare URSITOARE LUX, in care cele 3 ursitoare bune – Intelepciunea, Norocul si Iubirea influenteaza alegerea obiectelor din tava si aduc magie la petrecerea aniversara de Turta sau de Mot!

Sceneta Live,  Microfoane Wireless, Costumatii Unicat, Tun de Confetti, Petale de Flori, Text personalizat cu numele copilului.

Detalii si Fotografii pe site-ul nostru dedicat de Ursitoare: www.ursitoarelux.ro

3 URSITOARE- 300 RON

Rezerva acum